Säljes och köpes

(O) Chamaeleo calyptratus

2015-01-11 11:56 #0 av: XxteZZxX

Jag har en Jemenflicka som jag tyvärr måste göra mig av med då tiden inte räcker till, och jag vill ju såklart att hon ska ha det så bra som bara möjligt! Hon är troligtvis mellan 9-11 månader, men osäkert då jag i efterhand tycker att infon jag fått från affären där hon är köpt har ändrats från gång till gång då jag pratat med dom. Försökte mäta henne och utan svans är hon cirka 13-15 cm. 

Hon är en söt liten tjej som äter bra, hon äter från pincett, från hand, från "glasburk" och fångar syrsor lösa i terrariet. Skiter och ömsar som hon ska. 

Hon kan bitas, men det har bara hänt när jag har haft maten i handen och hon missar och råkar ta fingret istället. Väser åt en gör hon dock när man ska lyfta ut henne, men det är bara att ignorera, det enda hon gör är att slå med huvudet mot fingrarna, hon biter inte. 

Hon är aktiv och sitter inte bara still hela tiden, hon "springer" ofta runt och grejar. När hon väl är ute så är mitt huvud bästa stället att vara på Skämtar

Har aldrig sålt/omplacerat en reptil förut, så har absolut ingen aning om vad det är för efterfrågan på dom, vad dom kostar eller någonting, så är det ni vill veta så är det bara att säga! Hemmet är viktigare än pengar, men kan hända att jag vill ha en symbolisk summa så jag vet att hon får det bra och hamnar hos någon som bryr sig. 

Barbie finns i Trollhättan (Västra Götaland) och ni når mig bäst på min mejl, memoriasmice@outlook.com

Dåliga bilder, men ger kanske ett hum om hur hon ser ut i alla fall Förlägen

På bilden i handen är hon jättesur, men där ser man ungefär storlek i alla fall Lipar

Anmäl
2015-01-13 09:17 #1 av: Kluria

Söt lite fröken :) Ett tips, om du inte får napp här, är att kolla på reptilsidor på Fb. Hoppas att det löser sig för dig och lilla barbie :)

Ge mig sinnesro att accepreta det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan & förstånd att inse skillnaden!
Anmäl
2015-01-13 10:17 #2 av: XxteZZxX

#1 Tack, det ska jag absolut göra, får se om jag hittar någon bra! :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.